BMW Bannerı Tiguan Bannerı
Otomobilkolik
Land Rover SONDAKIKA YENİLİK

2024 Range Rover Evoque daha teknolojik

2024 Range Rover Evoque, dışarıdan bakıldığında önceki versiyonuyla karıştırılabilecek kadar benzer bir görünüme sahip olsa da, yeni SUV daha da çekici hale getirmeyi vaat eden bir dizi geliştirmeye sahip.

Genel görünüm çok tanıdık olsa da, Land Rover Evoque’a standart olarak yeni Pixel LED farlara kavuşmuş. Bu farlar, her biri 67 hassas kontrol edilen LED’ye sahip dört piksel modül içeriyor ve Dinamik Viraj Aydınlatması ve Adaptif Sürüş Işığı sistemi için olanak sağlıyor. Evoque için yeni bir ön ızgara da geliştirilmiş. Daha fazla gelişim kabinde yaşanıyor.

Kabin şık sade ve teknolojik

2024 Range Rover Evoque, Land Rover’ın tanıdık 11,4 inç kavisli cam dokunmatik ekranına sahip, en son nesil Pivi Pro 2 multimedya yazılımını kullanıyor. Bu sistem, klima kontrolü, koltuklar ve ses ayarları için tüm önemli kontrolleri içerirken, kablosuz Apple CarPlay ve kablosuz Android Auto’yu da destekliyor.

Land Rover ayrıca popüler SUV’un orta konsolunu rafine edip basitleştirmeyi ve kablosuz şarj özelliğini bu konsola dahil etmeyi başardı. Ayrıca Evoque, eSIM teknolojisine sahip mevcut bir Veri Planı aracılığıyla WiFi ile etkinleştirilmiş.

Pazara bağlı olarak bir dizi farklı güç aktarma organı sunulacak. Bunlardan biri P300e olarak biliniyor ve üç silindirli Ingenium motoru 80 kW (108 hp) elektrik motoru ve 14,9 kWh batarya paketi ile birleştiriyor. Bu versiyon 305 beygir gücünde, 6,4 saniyede 100 km/s hıza ulaşabiliyor ve sadece elektrik gücüyle 48 km kadar yol alabiliyor.

Land Rover’ın Terrain Response 2 sistemi de mevcut. Bu sistem sürücülerin sürüş ortamına bağlı olarak çeşitli araç ayarlarını değiştirmelerine olanak tanıyarak Eco, Comfort, Grass-Gravel-Snow, Mud-Ruts, Sand, Dynamic ve Automatic sürüş modlarını sunuyor.

Diğer Yazılar

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye’de satışa sunuluyor

Ahmet Armağan

Jaguar Land Rover, 2030 yılı sürdürülebilirlik yol haritasını açıkladı

Ahmet Armağan

Mercedes-Benz, müşterilerine yepyeni bir satış deneyimi sunmaya hazırlanıyor

Ahmet Armağan