Chery Türkiye, satış sonrası hizmetlerde Dünya lideri oldu

Chery Türkiye, satış sonrası hizmetlerde gösterdiği üstün performansla Ağustos 2024 itibarıyla dünya genelindeki Chery grupları arasında birinci sıraya yükseldi.

Türkiye’nin 7 bölgesinde toplam 50 yetkili satıcıyla hizmet veren Chery Türkiye, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi konularında küresel çapta fark yarattı. Bu başarı, hızlı yedek parça temini, müşteri taleplerinin şeffaf şekilde ele alınması, teknik kalitede mükemmeliyet, personel eğitimine verilen önem ve etkili servis yönetimi gibi beş temel sütuna dayanıyor.

Chery Türkiye, olası parça sıkıntılarına karşı hızlı ve verimli yedek parça tedariği sunarak müşterilerin bekleme süresini en aza indiriyor. Müşteri talepleri, verimli ve şeffaf bir süreçle kısa sürede karşılanıyor. Teknik ekiplerin profesyonelliği ve hassasiyetle gerçekleştirdiği onarımlar, en yüksek kalite standartlarını karşılıyor. Chery ayrıca, personelinin güncel bilgi ve becerilere sahip olması için sürekli mesleki eğitimler düzenliyor ve genel operasyonlarını optimize ederek müşterilere kesintisiz hizmet sunuyor.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Chery, aynı zamanda 7-24 yol yardımı, lastik değişimi, kilit açma hizmetleri gibi acil durum hizmetleriyle kullanıcılarının yanında. Buna ek olarak, ücretsiz araç yıkama hizmeti ve araç bakım süresince şoförlü araç hizmeti sunarak kullanıcılarının günlük yaşamlarını aksatmadan ihtiyaçlarını karşılıyor.

Chery Türkiye, sunduğu bu üstün hizmetlerle hem müşteri deneyimini iyileştiriyor hem de Türkiye pazarında güven ve sadakat kazanarak pazar payını güçlendiriyor.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir