Peugeot yeni ticari modellerini tanıttı

Otomotiv dünyasında yenilikçi teknolojileri göz alıcı tasarımlar ve benzersiz sürüş keyfiyle birleştiren PEUGEOT, Hannover’da düzenlenen Avrupa’nın en büyük ticaret fuarı IAA Transportation 2024’te yeni modellerini tanıttı.

PEUGEOT, ticari ve endüstriyel araçlara yönelik bu prestijli fuarda, E-Expert Fridge modelini profesyonellerin beğenisine sundu. E-Expert Fridge, 2 ile 8 derece arasında sıcaklıklarda taze ürünlerin taşınması için özel olarak geliştirilen Electric Power Take Off (EPTO) sistemi ile donatıldı.

PEUGEOT, bunun yanı sıra, AT8 otomatik şanzıman gibi önemli yeniliklerle donatılmış yeni BOXER modelini de fuarda sergiledi. Markanın bir diğer dikkat çeken tanıtımı ise Stellantis tarafından geliştirilen hidrojen yakıt hücresi (FCEV) teknolojisi oldu. Bu teknoloji, PEUGEOT’nun hafif ticari araç ürün gamına önemli kazanımlar sağlamaya hazırlanıyor.

PEUGEOT, Avrupa genelinde hidrojen devriminin getirdiği fırsatları değerlendirirken, sürdürülebilir, erişilebilir ve sorumlu mobilitede öncü rolünü sürdürüyor. Marka, bu kapsamda ticari araç segmentindeki iddiasını IAA Transportation 2024’te bir kez daha ortaya koydu. Fuarda sergilenen yenilikçi modeller ve teknolojiler, sektördeki profesyoneller ve önde gelen üreticiler tarafından büyük ilgi gördü.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir