BMW Bannerı Tiguan Bannerı
Otomobilkolik
MOTOSİKLET

Hepsiburada.com’da 9 taksitle Kymco motosiklet!

Motosiklet ve ATV sınıfının dünyadaki en büyük temsilcilerinden KYMCO’nun Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Doğan Trend Otomotiv, lansmana özel avantajlı fiyatlarla KYMCO modellerini Hepsiburada üzerinden sahipleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Global anlamda yılda 1 milyonun üzerinde scooter, motosiklet ve ATV üretimi gerçekleştiren KYMCO; teknolojisi, kalitesi ve sağlamlığıyla Avrupa’da son yıllarda artan başarısı ile scooter segmentinin en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Doğan Trend Otomotiv çatısı altındaki KYMCO Türkiye ise ürün yelpazesindeki Agility 125i +16, Agility 125i Carry, People S 125i, People S 150i, Xtown 250i ve Downtown 350i TCS modellerini lansmana özel fiyatlarla Hepsiburada üzerinden satışa sunmaya başladı.

Peşin fiyatına 9 taksitle Kymco

Bu kapsamda 2021 yılı Mart ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek olan KYMCO modelleri, anlaşmalı bankalarla peşin fiyatına 9 taksite kadar olan avantajlarla Hepsiburada üzerinden satın alınabiliyor. KYMCO ve Türkiye’de sunulacak ürün yelpazesi hakkında daha fazla bilgi için kymco.com.tr adresi ziyaret edilebiliyor.

Motosiklet dünyasının scooter sınıfındaki en büyük isimlerinden KYMCO’nun Türkiye’deki yeni yetkili distribütörü Doğan Trend Otomotiv, sahip olduğu modern teknolojisi ve sağlam yapısıyla KYMCO modellerini, ülkemizde lansmana özel avantajlı fiyatlarla Hepsiburada üzerinden sahipleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yıllık 1 milyon adedin üzerindeki üretimiyle küresel oyuncular arasında yer alan ve kendi kategorisinde Avrupa pazarında 3. sırada bulunan KYMCO, sahiplerine 2021 Mart ayında teslim edilecek. KYMCO Türkiye’de; Agility 125i +16, Agility 125i Carry, People S 125i, People S 150i, Xtown 250i ve Downtown 350i TCS modellerini Hepsiburada üzerinden kısa bir süre için avantajlı fiyatlarla satışa sunuyor. Üstelik 2021 yılı Mart ayı itibarıyla sahiplerine teslim edilecek olan KYMCO modelleri, Hepsiburada üzerinden anlaşmalı bankalarla 9 taksite varan ödeme kolaylıklarıyla tercih edilebiliyor.

Diğer Yazılar

Yamaha 2017 YZF-R6’yı nihayet tanıttı

BMW Motorrad ile gelen Tarihi Başarı

Ahmet Armağan

Borusan Oto, BMW Motosiklet Satışını Katladı