Otomobilkolik
SEKTÖREL SONDAKIKA YENİLİK

2023 MG ZS EV, 1 milyon 379 bin TL’den satışta. 591 km menzil sunuyor!

2023 MG ZS EV, Mart ayı itibarıyla lansmana özel 1.379.000 TL’den satışa sunuldu. Euro NCAP’ten kazandığı 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlayan ZS EV’nin Luxury versiyonunda panoramik açılabilir cam tavan, MG Pilot teknolojik sürüş destek sistemi, kablosuz telefon şarjı, V2L araçtan araca şarj özelliği, karbon fiber görünümlü ön konsol, sportif kırmızı dikişli koltuklar ve 448 litre bagaj hacmi standart olarak sunuluyor.

r. Premium özellikleri standart olarak sunmasıyla dikkat çeken yeni ZS EV’nin şehir içinde 591 km’ye varan menzil sunabilmesi ise en çok dikkat çeken özellik olarak öne çıkıyor.

Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal yaptığı açıklamada; “Ülkemizde MG’ye gösterilen ilgi ve başarılarımız sayesinde yeni ZS EV’nin geliştirilmesinde aktif rol alan ülkelerden biri olduk. Yeni ZS EV’nin müşterilerimizin geri bildirimleri doğrultusunda geliştirildiğini söyleyebiliriz. Yeni ZS EV, sınıfının üstünde boyutları, 5 yıldızlı Euro NCAP güvenliği, ileri teknolojisi ve standart olarak sunulan premium özellikler ile rakiplerinden ayrılıyor” dedi.

Tibet Soysal: “Elektrikli otomobil denilince akla ilk ZS EV geliyor”

Yeni ZS EV’nin elektrikli menzili konusuna da vurgu yapan Tibet Soysal, “Ülkemizde yüzde 100 elektrikli denilince ilk akla gelen modellerden olan yeni ZS EV, kapasitesi artırılan bataryası sayesinde 440 km menzil sunuyor. Şehir içi kullanımlarda ise menzili 591 km’ye ulaşabiliyor. Markamıza olan yoğun talebin farkındayız.

Satış ve pazarlama konusundaki faaliyetlerimiz globalde markanın dikkatini çekti ve Türkiye pazarını önceliklendirmelerinde etkili oldu. Bu da araç bulunabilirliği konusunda istediğimiz adetleri talep edebilmemizi sağladı. Bu sayede müşterilerimize çok beklemeden araç teslim avantajı sağlayabileceğiz” dedi.

Diğer Yazılar

Mercedes T-Serisi hafif ticariye farklı bir soluk getiriyor

Ahmet Armağan

Chery TIGGO 8 PRO, Kısa Zamanda Başarıya Ulaştı

Ahmet Armağan

Toyota Yaris satışları 10 milyonu geçti

Ahmet Armağan