BMW Bannerı
Otomobilkolik
KAMPANYA Opel

2020 Opel Astra Hatchback kampanyası

Opel, müşterilerine Ağustos ayında birbirinden cazip koşullarla otomobil sahibi olma imkanı sunuyor. Opel’in bu yıl müşterileri ile buluşturduğu gözde modellerinden olan  yeni Astra HB; segmentinde iddiasını kanıtlamış motor, dokuz ileri vitesli otomatik şanzıman seçenekleri ve daha da dijitalleşen yenilikçi teknolojileriyle, segmentinin en iddialı modellerinden birisi. Segmentinde ilk kez kullanılan IntelliLux LED® Matrix Far teknolojisi, sportif ve çekici tasarımı, AGR (Aktion Gesunder Rücken – Alman Sağlıklı Sırtlar Kampanyası) sertifikalı ergonomik koltuk seçenekleri ile severlerine sunduğu birbirinden farklı donanım olanakları sayesinde büyük ilgi uyandırmaya devam eden Astra HB modeline 199.900TL’den başlayan kampanyalı fiyatlar ile sahip olunabiliyor. Opel, Ağustos ayında müşterilerine sunduğu farklı finansman olanakları ile tüm Astra HB severlere hayallerine kavuşma imkanı sunuyor.

Yüksek donanım ve teknolojik özelliklerle donatılmış Opel modelleri Ağustos ayında da avantajlı fiyatlarıyla severlerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Piyasaya çıktığı ilk günden bu yana segmentinde ilk kez tüketici ile buluşturduğu özellikler ve üstün teknolojilerle ilk üçteki yerini koruyan yeni Corsa’ya, Ağustos ayına özel 149.900TL’den başlayan  fiyatlarla; amiral gemisi Insignia modeline ise Ağustos ayına özel 319.900TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Opel’in B-SUV segmentindeki oyuncusu Crossland X  194.300TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulurken, Opel Grandland X SUV modeli  254.800TL’den başlayan fiyatlarla Opel severlerin beğenisine sunuluyor. 

Ağustos ayında müşterilerine farklı finansman çözümleri de sunan Opel,  120.000TL’ye varan %0,69 faizli özel kredi seçeneklerinin yanı sıra belli başlı modellerde 67.000TL’ye varan 12 aylık ödeme seçenekleri  ile  %0 faiz olanağını birleştirerek  müşterileri için bu ay da tercih sebebi olacağa benziyor.

Diğer Yazılar

Borusan Oto Ses Getirecek Ekim kampanyası Sunuyor

Mokka-e ‘Yelkenli ile Türkiye Turu Rekoru’nun bir parçası oldu

Ahmet Armağan

Borusan Otomotiv kuru sabitliyor