BMW Bannerı Tiguan Bannerı
Otomobilkolik
Ford YENİLİK

Yeni Ford Fiesta satışa sunuldu. İşte fiyatlar…

B segmentinin önde gelen modellerinden Ford Fiesta, segmentinin en çok versiyon sunan modeli olmak üzere yenilendi.  Yeni Fiesta’nın her biri ayrı karakterde müşteri kitlesine hitap eden versiyonları arasında şık Fiesta Trend&Titanium, Ford Performance araçlarından ilham alan Fiesta ST-Line, modern lüks detayları ile Fiesta Vignale, crossover olarak sunulacak Fiesta  Active ve yüksek performanslı Fiesta ST serileri yer alıyor.

 Dışarıda yeni sportif detaylarla, beğenilen sade ve zarif tasarım felsefesini sürdüren Yeni Fiesta, içeride ise bambaşka bir deneyim sunuyor. Açılabilir panoramik cam tavan kesintisiz bir ferahlık sunarken, sadeleştirilen butonları ve ergonomisi artırılmış ön konsol ile yüksek kalite hissini birleştiriyor.

Segmentinin en teknolojik ve donanımlı modellerinden biri olmaya hazırlanan Ford’un heyecan verici modeli, 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran aracılığıyla  SYNC3 araç içi multimedya sistemi ile sesle komut sistemi sunarak dünyaya bağlanıyor; 10 hoparlör 675 watt’lık B&O PLAY ses sistemi sınırsız müzik ve eğlence vaat ediyor. Fiesta’nın segmentine öncü olacak sürüş destek sistemleri arasında gece görüşü de sağlayan ve Ford’da ilk defa sunulacak olan Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi özellikler bulunuyor.

 Çevik ve sportif sürüş dinamikleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Fiesta, yeni neslinde de performanstan taviz vermiyor ve sürüş keyfini daha da ileriye taşıyor.  Geliştirilmiş süspansiyon ve Elektronik Tork Kontrolü sistemiyle virajlarda %10 daha fazla yol tutuş ve %8 iyileştirilmiş fren mesafesi sunuyor.

Yeni Ford Fiesta’da, yüksek performanslı ve verimli 100 PS 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor – otomatik şanzıman ve  85 PS güç sunan yeni 1.5L TDCi dizel ve yeni 1.1 litre benzinli motorlar – manuel şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Diğer Yazılar

Hyundai IONIQ5 satışa sunuldu. Fiyat ne kadar? Ne kadar tüketiyor? Özellikleri Neler?

Ahmet Armağan

Uzun Zamandır Beklenen Yeni Peugeot 3008 Tanıtıldı

Hyundai IONIQ 5 Advance satışa sunuldu

Ahmet Armağan