Yeni Grandland ile yeni konsept

Opel, yeni Grandland modeli ile Experimental konseptinin yenilikçi vizyonunu hayata geçiriyor. Yeni Grandland’de Opel’in ikonik “Şimşek” logosu ve Opel yazısı ilk kez ışıklı olarak sunulurken, araçta krom detaylara yer verilmiyor.

İç tasarımda ise yüzde 100 geri dönüştürülmüş kumaşlar kullanılıyor. Yenilikçi Intelli-Lux Pixel HD far sistemi ve Stellantis STLA platformunu kullanan yeni Grandland, markanın elektrifikasyon stratejisini sürdürürken geleceğin teknolojilerini bugüne taşıyor.

Geçen yıl tanıtılan Opel Experimental konsepti, Opel’in gelecek vizyonunu yansıtan detayları ile dikkat çekmişti. Yeni Grandland, bu konseptin birçok özelliğini seri üretime taşıyarak, Opel’in “1899’dan bu yana daima ileriye” sloganına uygun bir şekilde markanın gelecekteki elektrikli modellerine ışık tutuyor.

Yeni Grandland, Opel’in Greenovation, Detoks ve Modern Alman Tasarımı kavramlarını iç ve dış tasarımda birleştiriyor. Yeni aydınlatma teknolojileri, sürdürülebilir malzemeler ve şarj süresini kısaltan gelişmiş batarya sistemi ile çevre dostu bir sürüş sunuyor. İç mekânda yer alan geniş dijital ekranlar ve Pure Modu gibi özelliklerle sürüş güvenliğini ve konforunu artırıyor.

Opel Grandland, Stellantis’in STLA platformu sayesinde uzun menzilli elektrikli sürüş sağlarken, hızlı şarj özelliği ile bataryayı %80 doluluk seviyesine 26 dakikada çıkarabiliyor. Opel’in Experimental konseptinden ilham alan yeni Grandland, sürdürülebilir ve yenilikçi özellikleri ile markanın elektrikli mobilitedeki iddiasını güçlendiriyor.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir