Elektrikli Peugeot E-408, Paris Fuarı’nda tanıtılacak

Fuar kapsamında PEUGEOT, merakla beklenen yeni E-408 modelinin dünya lansmanını da gerçekleştirecek. “Aslanlar Geliyor” sloganıyla sahne alacak marka, elektrikliye geçişteki kararlılığını vurgulayacak.

PEUGEOT, 14-20 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Paris Otomobil Fuarı’nda, 12 farklı elektrikli araç modeliyle Avrupa’daki en geniş elektrikli ürün gamını sergilemeye hazırlanıyor.

Yeni E-408, PEUGEOT’nun tamamen elektrikli ürün gamında yer alacak ve üstün sürüş keyfi ile teknolojik yenilikleri bir araya getirecek. Ayrıca, PEUGEOT’nun 2026 yılında tüm modellerinde standart hale gelecek devrim niteliğindeki Hypersquare direksiyon da fuarda tanıtılacak. Ziyaretçiler, bu yenilikçi direksiyon teknolojisini PEUGEOT standındaki simülatör ile deneyimleyebilecekler.

PEUGEOT INCEPTION Concept ve Mobilitenin Geleceği

Fuarın öne çıkan bir diğer unsuru da PEUGEOT INCEPTION Concept olacak. Bu konsept otomobil, markanın geleceğe yönelik vizyonunu ve sürdürülebilirlik, konfor ile ileri teknolojiyi nasıl bir araya getirdiğini gösteriyor. PEUGEOT, aynı zamanda WEC etkinlikleri, ünlü sporcular ve çevre koruma odaklı Born Free, Under The Pole gibi ortak projelerle fuarda birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Elektrikli Araçlarda Liderlik Hedefi

PEUGEOT, 2024 Paris Otomobil Fuarı’nda E-208, E-308, E-3008 gibi modelleriyle tamamen elektrikli araç serisini sergileyecek. 700 km’ye kadar menzil sunan PEUGEOT E-3008 ve yeni E-408 gibi modeller, fuarın en dikkat çekici araçları arasında yer alacak. PEUGEOT, Paris’teki La Seine Musicale’de kuracağı test sürüş merkezi ile ziyaretçilere bu modelleri deneme fırsatı sunacak.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir