Yeni Renault Captur Türkiye’de

Yeni Renault Captur, yenilenmiş özellikleri ve 1.595.000 TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de Renault yetkili satıcılarında yerini aldı.

Renault’nun başarılı SUV modeli Captur, yenilenmiş haliyle Türkiye yollarına çıkıyor. MAİS A.Ş. tarafından Bodrum’da gerçekleştirilen lansmanla Türkiye pazarına tanıtılan Yeni Renault Captur, yaklaşık 10 yıl önce yollara çıkan ve dünya genelinde 90 ülkede iki milyondan fazla satılan bir model olarak dikkat çekiyor.

B-SUV Segmentinde Yeni Bir Boyut

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Yeni Renault Captur’un Türkiye’de büyük ilgi göreceğine inandığını belirterek, “Yıllardır Türkiye’nin en sevilen SUV modellerinden biri olan Captur’un yeni tasarımı, konforlu iç mekanı ve ileri teknolojisi ile kullanıcılar tarafından beğenileceğine eminiz. Elektrifikasyon alanında gerçekleştirdiğimiz atılımlarımızın önemli bir örneği olan Yeni Renault Captur, Türkiye otomotiv sektöründeki önemli adımlardan biri,” dedi.

Modüler ve Şık Tasarım

Yeni Renault Captur, hem şehir içi hem de şehir dışı kullanımlar için uygun modüler yapısıyla öne çıkıyor. Kompakt dış boyutları ve geniş iç mekanıyla kullanıcılarına hem konfor hem de pratiklik sunuyor. Geleneksel özelliklerini koruyan Captur, en ileri teknolojilerle donatılarak daha şık ve zarif bir görünüme kavuşuyor.

Esprit Alpine donanım seviyesi ile sportif ve zarif bir çizgiye kavuşan model, iç mekanda yeni döşemeler ve geniş ekranlarla donatıldı. Yeni elektronik mimari, Seviye 2 otonom sürüş özelliği ve Aktif Sürüş Yardımcısı gibi güncel sürüş yardımcılarıyla da güvenlik seviyesini yükseltiyor.

İki Farklı Motor Seçeneği

Yeni Renault Captur, mild hybrid EDC 160 hp ve E-Tech full hybrid 145 hp olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile sunuluyor. Yeniden tasarlanan şasi ve direksiyon sistemi sayesinde daha dinamik bir sürüş sunan Captur, dört farklı MULTI-SENSE sürüş modu ile sürücünün tercihlerine uygun bir deneyim sağlıyor.

Atletik Dış Tasarım

Yeni Captur, Kaya Gri adlı yeni renk seçeneği ve Esprit Alpine donanım seviyesiyle daha atletik ve dikkat çekici bir görünüm kazanıyor. Aerodinamik yapıyı iyileştiren ve motor soğutma işlevine sahip hava girişleri ile model, hem estetik hem de işlevsel bir tasarım sunuyor. Üç farklı tavan ve yan ayna rengi seçeneği de Captur’un dış görünümünü daha kişisel hale getiriyor.

Konforlu ve Teknolojik İç Mekan

Captur’un iç mekanı, yeni tasarım detayları ve geliştirilmiş donanımları ile dikkat çekiyor. 10,25 inçlik gösterge ekranı ve OpenR Link bilgi-eğlence sistemi, sürüş deneyimini daha pratik hale getiriyor. Android Automotive 12 ile entegre Google hizmetlerine erişim sağlarken, Google sesli asistan ve canlı navigasyon gibi hizmetler de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Captur’un iç mekanında yer alan çok sayıda saklama alanı, kızaklı arka koltuk ve geniş bagaj hacmi sayesinde hem sürücüye hem de yolculara konforlu ve pratik bir kullanım sunuluyor.

Güvenlikte Yeni Standartlar

23 adet sürüş yardımcısı (ADAS) ile donatılan Yeni Renault Captur, aktif ve pasif güvenlik açısından en yüksek standartları sunuyor. Güvenlik Koçu, sürüş esnasında daha dikkatli olabilmek için sürücüye kişiselleştirilmiş öneriler sunuyor.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir