Renault Master H2-Tech ile, 700 km menzil ve 5 dakikalık şarj

Yeni Renault Master, Sınıfında Fransa’da Üretilen Tek Araç

Yeni Renault Master, sınıfında Fransa’da üretilen tek araç olarak öne çıkıyor. Çok enerjili platform (içten yanmalı, elektrikli ve hidrojen) ve tüm kasa çeşitleri, Metz yakınlarındaki Batilly fabrikasında aynı montaj hattında üretiliyor. Motorlar, şanzımanlar ve bataryalar Fransa’da üretiliyor ve tedarikçilerin %84’ü Fransa merkezli.

İçten yanmalı ve elektrikli versiyonlar halihazırda piyasada bulunurken, yeni Renault Master, 2025 yılında hidrojen H2-Tech versiyonu ile de satışa sunulacak.

Bu dünya prömiyeri ile tanıtılan Master H2-Tech Prototipi, Renault Grubu ile hidrojen mobilitesine adanmış Plug ortak girişimi olan HYVIA tarafından geliştirilen yeni sıfır emisyonlu Master’ın özelliklerini duyuruyor.

Elektrikli ticari araçlar alanında son 15 yıldır öncü ve lider olan Renault, hidrojen çözümlerine de aynı yaklaşımla yaklaşıyor: profesyonel müşteriler için ve onlarla birlikte oluşturulan bir ekosistem ile kullanımda sıfır taviz veren yeni bir enerji kaynağı sunuyor.

Bu hidrojen versiyonu, profesyonellerin yoğun kullanımı için sürekli operasyonel kullanılabilirlik ve tam bir huzur sağlamak amacıyla tasarlandı.

Segmentindeki en iyi menzil ile, 700 km WLTP* otonomisi, hava koşulları ne olursa olsun 5 dakikalık şarj süresi ile Renault Master, hangi enerjiyle çalışırsa çalışsın yeni referans konumunu doğruluyor.

Sıfır tavizle, bu sıfır emisyonlu versiyon, profesyonellerin yoğun kullanımına uyarlanmıştır: Van, Floor Cab, Chassis Cab versiyonları ve Renault Pro+ onaylı karosercilerimiz sayesinde en zorlu ihtiyaçlara göre özelleştirilebilir.

Yeni Renault Master H2-Tech Prototipi, HYVIA’nın 3 yılı aşkın süredir müşteri geri bildirimlerine dayanarak geliştirdiği H2 uzmanlığı sayesinde mümkün olan büyük ve öncü bir yenilik. Bu yenilik, hidrojen mimarisinin araç platformuna tasarım aşamasında tamamen entegre edilmesi sayesinde hem yük alanını hem de taşıma kapasitesini koruyarak güvenilirlik ve performans sunuyor.

Yeni nesil Çift Güç: Batarya & yakıt hücresi enerji mimarisi, 700 km WLTP*’ye kadar eşi benzeri görülmemiş bir menzil sunarken, entegre multimedya sistemi ile menzil ve hidrojen tüketimi optimize edilebiliyor.

Gelecekteki Renault Master H2-Tech, Renault tarafından pazarlanacak ve bu yeni versiyonun satış ve satış sonrası hizmetlerinde hidrojenin zorlukları konusunda eğitim almış uzman H2-Tech bayilerinden oluşan bir ağdan faydalanacak. Araç, Renault’nun ticari araç yelpazesine tam entegre olacak ve markanın tüm ticari uzmanlığı tarafından desteklenecek.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir