Dacia Sandero Stepway en çok satan model oldu

Türkiye’de B-SUV segmentinin en güçlü oyuncularından biri olan Dacia Sandero Stepway, Ağustos ayında 1.347 adetlik satış başarısı ile ülkemizin en çok tercih edilen B-SUV modeli oldu. 2023 yılında toplam 10.621 adet satış gerçekleştiren model, 2024 yılı Ağustos sonu itibarıyla 7.885 adetlik satış rakamına ulaşarak segmentinde en çok tercih edilen 3. model olma başarısını gösterdi.

Dacia Sandero, Dünya Çapında Satışlarını Arttırdı

2024 yılının ilk yarısında dünya genelinde 164.789 adetlik satış gerçekleştiren Dacia Sandero, geçen yılın aynı dönemine göre satışlarını %18,5 oranında arttırarak Avrupa’nın en çok satan perakende otomobil modeli oldu. Bu unvanı 2017’den beri elinde bulunduran Dacia Sandero, 2024’ün ilk yarısındaki güçlü performansıyla listenin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Dacia Sandero’nun geçen yılki başarılı satış performansına göre %18,5’lik bir artış göstermesi, modelin hem talep hem de güven açısından güçlendiğini ortaya koyuyor.

Global Başarıya Giden Yol

2008 yılında tanıtılan Dacia Sandero, bugüne kadar dünya genelinde 3,1 milyondan fazla satış yaptı. Bu başarı, Dacia’nın modern, dayanıklı ve uygun fiyatlı bir paket içinde sunduğu temel özelliklerin, giderek daha fazla müşteri tarafından tercih edilmeye devam ettiğini gösteriyor.

Add a comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir