BMW Bannerı Tiguan Bannerı
Otomobilkolik
SEKTÖREL

Delphi Technologies Akıllı Mobilite Teknolojilerine Yatırım Yapıyor

BorgWarner çatısı altında otomotiv satış sonrası hizmetler alanında global çözümler sağlayanDelphi Technologies, akıllı mobilite teknolojilerine gerçekleştirdiği yatırımlarla dikkat çekiyor.

Son olarak şirket, akıllı mobilite teknolojilerine yönelik satış sonrası çözümler geliştirmeye odaklı olan ileri teknoloji start-up’larıyla yeni iş birlikleri gerçekleştirdi.

Delphi Technologies bu kapsamda NEXUS Automotive International ve Mobilion Ventures start-up’ları ile güçlerini birleştirdi. 

Söz konusu iş birliği kapsamında Mobilion adındaki girişim sermayesi fonuna üç yıllık bir yatırım yapıldı. Delphi Technologies bu yatırımla birlikte; ileri kontrol ve güvenlik sistemleri, filo yönetimi ve navigasyonu, elektrikli araç çözümleri ve iletişim & bağlantı sistemlerinin dahil olduğu alanlarda önemli bir avantaj elde ediyor.

Şirket, tüm dünyada girişimciler tarafından bu alanlarda geliştirilmekte olan satış sonrası ürünlere, hizmetlere, araçlara ve eğitime benzersiz bir şekilde erişebiliyor.

Ayrıca kendi alanında ilk örnek olan bu girişimle birlikte, yeni ürün ve hizmetlerin piyasaya sunulma süresinin yüzde 60’a varan oranda hızlanması ve sektörde yeni iş fırsatlarının oluşması bekleniyor.

Diğer Yazılar

Toyota, Frankfurt’ta Hibrit Teknolojileriyle Yer Alacak

Peugeot liderliği bırakmıyor

Ahmet Armağan

Ulu Motor, Leapmotor’un Türkiye Distribütörü oldu

Ahmet Armağan