BMW Bannerı Tiguan Bannerı
Otomobilkolik
Opel

2020 Avrupa’da Yılın Satın Alınması en Mantıklı Otomobili

Corsa “2020 Avrupa’da Yılın Satın Alınması en Mantıklı Otomobili ” ve “Yılın Şirket Otomobili ” gibi ödül serileriyle başarısını tescil etti. Corsa-e ise “Altın Direksiyon” ödülünü kazanan 18. Opel modeli olarak uzun soluklu bir geleneği sürdürüyor.

Yeni Opel Corsa ödüller serisi ile başarısını tescil etmeye devam ediyor. Opel Corsa son olarak Alman otomobil endüstrisinin en önemli ödüllerden biri olan “2020 Altın Direksiyon” ödülünü aldı. Corsa-e, küçük otomobil kategorisinde zorlu rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Almanya’nın en çok satan küçük otomobili, müşteriler dışında Auto Bild ve Bild am Sonntag uzmanlarını ve okuyucularını da heyecanlandırdı.

Yeni Corsa-e

Markanın elektrikliye geçiş sürecine dikkat çeken Opel CEO’su Michael Lohscheller; “Yeni Opel Corsa-e bunun en iyi kanıtı. Yeni Corsa-e bir elektrikli otomobilin sadece dinamik ve pratik değil, aynı zamanda herkesin erişebileceği kadar uygun fiyatlı olabileceğini de gösteriyor. Yeni Corsa-e; müşterilerimiz, Auto Bild ve Bild am Sonntag okuyucularının yanı sıra alanında uzman jüri üyelerini de sahip olduğu özelliklerle ikna eden son derece başarılı bir model.”

Her zaman olduğu gibi adaylar iki aşamada değerlendirildi. Auto Bild ve Bild am Sonntag okuyucuları ilk olarak final için her kategoride üç favori model seçti. Ardından gazeteciler, yarış pilotları ve otomobil uzmanlarından oluşan bir jüri her finalisti Auto Bild test kriterlerine uygun olarak DEKRA-Lausitzring yarış pistinde test etti. Toplam 3.218 puanla yeni Opel Corsa-e “küçük otomobil” kategorisinde birinci geldi.

Diğer Yazılar

Yeni Opel Mokka Türkiye’de satışa sunuldu. İşte tüm detaylar ve fiyatlar!

Ahmet Armağan

Groupe PSA Türkiye 2019 yılında pazar payını 2,1 puan artırdı

admin

Yeni Opel Astra 2022 tanıtıldı. Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Ahmet Armağan