BMW Bannerı
Otomobilkolik
Hyundai

2021 Hyundai Tucson ön gösterimde!

Hyundai Motor Company, C-SUV segmentindeki beğenilen modeli Tucson’un tamamen yenilenmiş halinden ilk çizimleri paylaştı. Yepyeni bir tasarım, oldukça geniş ve estetik bir iç mekan ve daha teknolojik özelliklerle satışa sunulacak olan Yeni Tucson, markanın Parametrik Dizayn felsefesine sadık kalarak hazırlandı.

Hyundai imzalı yeni teknoloji ürünü parametrik gizli far sistemi sayesinde, segmentinde ilkleri başlatan Yeni Tucson, duygusal sportif tasarımın tüm niteliklerini de bünyesinde barındırıyor. Hyundai’nin durdurulamaz yükselişi açısından da önemli bir kilometre taşı olan Tucson, özellikle gelişmiş ve üst düzey sürüş deneyimleri ile kullanıcısına sadık bir model olmayı hedefliyor.

İlk olarak Yeni Elantra’da tanıtılan ‘Sensuous Sportiness – Duygusal Sportiflik’ tasarım kimliği, Tucson’un üst düzey ‘Parametrik Dinamikler’ tasarım temasına da duygusal bir şekilde geçiş yapıyor. Tasarım felsefesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai, böylelikle kullanıcısıyla müthiş bağ kurabilen yepyeni otomobillerle sektörde fark yaratmayı kendine bir ilke olarak benimsiyor.

Video için tıklayın!

Yeni bir ambiyansa ve yepyeni bir platforma sahip olan Tucson’un gelişmiş dış tasarımı, eşi benzeri görülmemiş cesur çizgilerden oluşuyor. Üst düzey tasarım estetiğini yansıtmak için bilgisayarlı yüzey taraması aracılığıyla kinetik ayrıntılar oluşturulurken, Hyundai tasarımcıları parametrik dinamik felsefesi için daha sert çizgileri, dik köşe açılarını ve doğadaki keskin şekilleri kullandı. Parametrik Gizli Far Sistemi ise otomobile şüphesiz güçlü bir ilk izlenim sağlıyor.

Diğer Yazılar

IF Design’dan Hyundai’ye Tam 14 Ödül Birden

Ahmet Armağan

Hyundai, 2020 GOOD DESIGN ödüllerinde tam dört ödül birden kazandı

admin

650 beygirlik IONIQ 5 N tanıtıldı

Ahmet Armağan